Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Oppression Will not Work

Read more...

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

"Israel intervening in Syria?"

Read more...

Εθνοκάθαρση στη Γάζα! Ανενόχλητο το Ισραήλ σφάζει άμαχο πληθυσμό

Οι σιωνιστές βομβαρδίζουν τη Γάζα. Η παλαιστινιακή αντίσταση αντεπιτίθεται.Από την Τετάρτη το απόγευμα το Ισραήλ πραγματοποιεί φονική αεροπορική επιδρομή στη Γάζα με μαχητικά αεροσκάφη και με μη επανδρωμένα βομβαρδιστικά αεροσκάφη, τα λεγόμενα drones. Μέχρι στιγμής οι νεκροί παλαιστίνιοι στην πλειοψηφία τους άμαχοι ανέρχονται στους έντεκα και οι τραυματίες στους 90. Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών αυξάνεται, καθώς οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ κατά αμάχων συνεχίζονται. Ισραηλινό μαχητικό ανατίναξε με πύραυλο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ανώτατος διοικητής της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, των ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασσάμ, Αχμαντ Αλ Τζααμπάρ με τον γιό του, δολοφονώντας τους ακαριαία. Ο ισραηλινός στρατός έδωσε χτες στη δημοσιότητα βίντεο της επίθεσης, προκειμένου να θριαμβολογήσει τη δολοφονία του επικεφαλής των ένοπλων δυνάμεων της Χαμάς μέσα στον ισραηλινό λαό.

Read more...

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

29-06-2012. Χεβρώνα. Συνοριακή αστυνομία.

Read more...

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Συνεχίζεται η αρπαγή της παλαιστινιακής γης


Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ διέταξε την κατεδάφιση οκτώ παλαιστινιακών χωριών στη Νότια Χεβρώνα, επειδή όπως είπε, η περιοχή είναι απαραίτητη για τις εκπαιδευτικές ασκήσεις του Ισραηλινού στρατού.  Μετά την διαταγή, εξέδωσε και απόφαση την Κυριακή, το Ανώτατο Δικαστήριο.

Οι κάτοικοι των χωριών αυτών θα μετακινηθούν βίαια στην πόλη της Yatta και τα περίχωρά της. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν την μόναδική πατρογονική τους εστία στην περιοχή, η οποία είναι και η προγονική τους γη. Αυτή την γη φυσικά το Υπουργείο Άμυνας την απαλλοτριώνει προσχηματικά, για να πάρει το Ισραήλ στην ιδιοκτησία του τα Παλαιστινιακά αυτά εδάφη. Σε καμία άλλη πολιτισμένη χώρα δεν θα μπορούσε να συνεχίζεται αυτή η συστηματική αρπαγή γης και ο διωγμός των κατοίκων. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί κλείνουν τα μάτια στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το κράτος του Ισραήλ.

Read more...