Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Είναι υποκριτικά τα δάκρυα που χύνουν οι εκπρόσωποι των Διεθνών Οργανισμών.

Τα σιωνιστικά χέρια τους είναι βαμμένα με αίμα.



Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν, επισκέφθηκε την Τρίτη τη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από ανελέητη εβραϊκή σφαγή 22 ημερών. "Είναι σοκαριστικό και τρομακτικό" είπε. Χαρακτήρισε αποτρόπαιους τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς και απαίτησε από το Ισραήλ τη διεξαγωγή έρευνας.
Τρομάξαμε τώρα από το θάρρος του... Και αφού συγκινηθήκαμε όλοι από την ευαισθησία του, αναρωτιόμαστε ρητορικά γιατί ζητά από το Ισραήλ να διεξάγει έρευνα, αφού εννοείται ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο ο ίδιος ο εγκληματίας για τον εαυτό του; Πού είναι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης; Πότε θα καταδικαστεί κάποιος εβραίος για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα; Πού ήταν επί 22 ημέρες γενοκτονίας οι Διεθνείς οργανισμοί; Ο ίδιος μάλιστα την ίδια μέρα, καταδίκασε την υπέρμετρη χρήση βίας από το Ισραήλ και ταυτόχρονα, με το ίδιο μέτρο, και τη ρίψη ρουκετών από τη Χαμάς... Ο εβραϊκός πόλεμος στη Γάζα κόστισε τη ζωή σε 1.315 Παλαιστίνιους, οι περισσότεροι άμαχοι και παιδιά. Το Ισραήλ έχασε 10 στρατιώτες. Τι μπορεί να σχολιάσει κανείς για την υποκρισία αυτών των ανθρώπων που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μαριονέτες της παγκόσμιας σιωνιστικής εξουσίας.
Στη Λωρίδα της Γάζας καταστράφηκαν πέντε χιλιάδες σπίτια, 16 κυβερνητικά κτίρια και 20 τεμένη, ενώ περίπου 20.000 κατοικίες υπέστησαν ζημιές, ανακοίνωσε την Τρίτη η Χαμάς. Νοσοκομεία και σχολεία καταστράφηκαν επίσης. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι εντελώς άστεγοι. Οικογένειες κοιμούνται στα ερείπια και στους δρόμους. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Απολύτως τίποτα...
Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές αποτελούν αυθεντίες στην ισοπέδωση και στην καταστροφή. Η ανοικοδόμηση είναι κάτι που ποτέ δεν έμαθαν να κάνουν. Γιατί πιστεύουν κάποιοι ότι μπορεί να γίνει τώρα στη Γάζα; Ποιους κοροϊδεύουν; Πιστεύουν ότι ξεχάσαμε τόσο γρήγορα το Ιράκ και τους υπόλοιπους Σιωνιστικούς πολέμους; Σε καμιά περίπτωση οι "ανθρωπιστικές" υποσχέσεις ανοικοδόμησης δεν υλοποιήθηκαν. Ποτέ. Είναι υποκριτικός ο "ανθρωπισμός" τους. Και είναι υποκριτικός γιατί (ας το επαναλάβουμε ξανά) είναι μαριονέτες των Σιωνιστών. Ας ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας σε αυτό το θέμα και ας δούμε κατάματα την πραγματικότητα. Δεν έχουν κανένα ανθρωπιστικό ενδιαφέρον γιατί ο σκοπός τους είναι ακριβώς να γονατίσουν και να εξοντώσουν τον αραβικό και ισλαμικό κόσμο για τα συμφέροντα και την ασφάλεια του Ισραήλ. Αφγανιστάν, Ιράκ, Λίβανος, Παλαιστίνη, ίσως αύριο το Ιράν... Κανένας πόλεμος από αυτούς δεν έγινε για τη Δημοκρατία ή για τα πετρέλαια. Οι καταστρεπτική πολεμική επιθετικότητα που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και τον σύμμαχό τους το Ισραήλ, με αφορμή την προβοκάτσια της 11ης Σεπτεμβρίου, έχει στόχο να εξοντώσει ολοκληρωτικά τον Αραβικό - Μουσουλμανικό κόσμο που αντιστέκεται στην Εβραϊκή επιβολή (και γεωγραφικά και πολιτικά). Αυτός ήταν ο τέταρτος καταστρεπτικός πόλεμος για την κυριαρχία του Ισραήλ. Και δυστυχώς τις αντιδράσεις όλου αυτού του μουσουλμανικού κόσμου θα τις υποστεί η Δύση συνολικά, θα τις υποστούμε όλοι μας γιατί ανεχόμαστε τα σιωνιστικά γεράκια και τα εγκλήματά τους εναντίον αθώων. Και είναι μεγάλη αφέλεια να πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί που έκλεισαν τα μάτια σε όλη αυτή την καταστροφή, τώρα θα αποκτήσουν ανθρωπιστικό ενδιαφέρον.