Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Φωτογραφική ενημέρωση από τα γεγονότα της 29ης Δεκεμβρίου


Οικογένεια Παλαιστινίων τρέχει να ξεφύγει από τα καιγόμενα κτήρια, μετά από πυραυλική επίθεση του Ισραηλινού στρατού στον προσφυγικό καταυλισμό της Ράφα, νότια της Λωρίδας της Γάζας.


Ένας φυλακισμένος Παλαιστίνιος φυγαδεύεται τραυματίας από τις Παλαιστινιακές φυλακές της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας (Saraya) με τη βοήθεια συνανθρώπων του, μετά από πυραυλική επίθεση που δέχτηκε το κτίριο.


Παλαιστίνιος διαδηλωτλης, πετά πέτρες σε Ισραηλινούς στρατιώτες κατά τα επεισόδια που έγιναν στην διαδήλωση ενάντια στην επίθεση των Ισραηλινών στρατευμάτων στη Γάζα.


Νεαροί Παλαιστίνιοι διαδηλωτές προστατευόμενοι πίσω από οδόφραγμα κατά τα επεισόδια της ίδιας διαδήλωσης.


Κόσμος συγκεντρωμένος γύρω από κατεστραμένο Τέμενος, μετά από αεροπορικό βομβαρδισμό στην Τζαμάλα, βόρεια Λωρίδα της Γάζας.


Φυλακισμένος Παλαιστίνιος φωνάζει για βοήθεια καθώς είναι παγιδευμένος στα συντρίμμια του κτηρίου της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας (Saraya) μετά από πυραυλική επίθεση που δέχτηκε το κτίριο στην πόλη της Γάζας.


Καπνοί αμέσως μετά το χτύπημα στην κεντρική Διοίκηση Ασφαλείας της Χαμάς.


Άμαχοι τρέχουν να γλυτώσουν κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης στον προφυγικό καταυλισμό της Τζαμάλα στην βόρεια Λωρίδα της Γάζας.


Ένα από τα παιδιά του Διοικητή της Παλαιστινιακής Αστυνομίας, Ταβίκ Τζαμπέρ κλαίει στην κηδεία του πατέρα του στην Γάζα χθές. Από την οικογένειά του δεν έμεινε κανείς. Στην ίδια επίθεση άλλα επτά παιδιά έχασαν τη ζωή τους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  30 Δεκεμβρίου 2008 στις 6:04 μ.μ.  

Τραγικές εικόνες. Είναι τα λεγόμενα χτυπήματα ακριβείας. Οι βόμβες αυτές που χρησιμοποιεί το Ισραήλ είναι Αμερικανικές.