Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Υποκρισία από την ελληνική κυβέρνηση

Η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Οι ρουκέτες της Χαμάς που πυροδότησαν έναν νέο κύκλο βίας και η δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ με αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, σκοτώνουν και τραυματίζουν ανθρώπους αλλά και την ελπίδα και την προοπτική ειρήνευσης αυτής της τραγικής περιοχής του κόσμου."
Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να καταδικάσει επίσημα και απερίφραστα την Ισραηλινή τρομοκρατία. Η σιωπή είναι συνενοχή στο συντελούμενο έγκλημα. Η πολιτική των ίσων αποστάσεων, προσβάλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.
Σε άλλο σημείο η κυρία Μπακογιάννη τόνισε: "Η χώρα μας θα είναι παρούσα κυρίως σε ανθρωπιστικό επίπεδο και θα προσφέρει βοήθεια υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει εκεχειρία, κατάπαυση του πυρός και ανθρωπιστικός διάδρομος." Η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας εκφράζει με αυτή τη δήλωση ακριβώς την πρόταση του Ισραήλ που λέει: Καμία ανθρωπιστική βοήθεια αν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Κατά συνέπεια η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Αποφεύγει ακόμη και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό.